Новий альбом Dead By April в 2024 році

Written by 

Рейліз п'ятого студійного альбома Dead By April відбудеться 26 січня 2024 року. Платівка буде містити 14 треків та отримає назву "The Affliction"

Тректист альбому:
1. Swarm Mode
2. My Light
3. My Outcome (feat. Smash Into Pieces & Samuel Ericsson)
4. Hurricane (feat. The Day We Left Earth)
5. Feeding Demons (feat. Self Deception)
6. Heartbeat Falling
7. Break My Fall (feat. Samuel Ericsson)
8. Save The Cheerleader
9. Dreamlike
10. Lonely Song
11. Wasteland (feat. The Day We Left Earth)
12. Anything At All
13. Everest
14. Dreamlike (Mendum Remix)

Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.