Новий альбом Within Temptation в 2023 році

Written by 

Рейліз 8-го студійного альбому нідерландського гурту Within Temptation відбудеться 20 жовтня 2023 року. Платівка отримала назву «Bleed Out» та міститиме 11 треків:

1. We Go to War
2. Bleed Out
3. Wireless
4. Worth Dying For
5. Ritual
6. Cyanide Love
7. The Purge
8. Don’t Pray For Me
9. Shed My Skin (feat. Annisokay)
10. Unbroken
11. Entertain You

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.