Новий альбом In This Moment у 2023 році

Written by 

Восьмий студійний альбом In This Moment отримав назву "Godmode". Реліз відбудеться 27 жовтня 2023 року.

Також відомий трекліст альбому:

1. Godmode
2. The Purge
3. Army of Me
4. Sacrifice
5. Skyburner
6. Sanctify Me
7. Everything Starts And Ends With You
8. Damaged (feat. Spencer Charnas of Ice Nine Kills)
9. Fate Bringer
10. I Would Die For You

Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.